NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT درمان بیماری پیسی

Not known Factual Statements About درمان بیماری پیسی

Not known Factual Statements About درمان بیماری پیسی

Blog Article

استفاده روزانه ۳ تا ۵ گرم پودر شنبلیله همراه با آب گرم در کاهش قندخون بسیار مؤثر است.

افت فشار خون بعد از غذاخوردن در بین افراد مسن، خصوصاً آنهایی که فشار خون بالا، دیابت یا بیماری پارکینسون دارند، رایج‌تر است.

انواع مختلفی از فشارسنج موجود است که می‌توان برای سنجیدن سطح فشارخون از آن‌ها استفاده کرد. برخی از دستگاه‌های خانگی نیز برای این هدف به وجود آمده‌اند که سنجیدن فشار خون را راحت کرده‌اند.

بالا بودن سطح کورتیزول: علائم، دلایل و روش درمان کورتیزول بالا

علاوه‌بر روغن زیتون، روغن نارگیل هم یکی از درمان‌های خانگی برای بیماری پیسی است. زیرا روغن نارگیل خصوصیات ضدباکتریایی، ضدقارچی یا ضدانگلی دارد.

تیازولیدین دیون‌ها عملکرد انسولین را در چربی و عضله بهبود می‌بخشند و همچنین تولید گلوکز را در کبد کاهش می‌دهند. این دارو شامل روزیگلیتازون و پیوگلیتازون است.

سیستم ایمنی بدن باید بتواند سلول‌های بدن را از سلول‌های خارجی تشخیص دهد. سیستم ایمنی این کار را با شناسایی پروتئین‌های سطحی سلول‌ها انجام می‌دهد. هر سلول روی غشای سطحی خودی پروتئین‌هایی دارد که با آن‌ها شناخته می‌شود و همین پروتئین‌ها در سطح سلول‌های بدن توسط سیستم ایمنی نادیده گرفته می‌شوند تا سیستم ایمنی فقط به پروتئین‌های سطح سلول‌های خارجی واکنش نشان دهد.

این دسته از داروها شامل متفورمین بوده که یک داروی رایج برای بهبود علائم دیابت است.

برای دانستن نحوه استفاده از دانه‌های تربچه به عنوان یکی از درمان‌های خانگی موثر برای پیسی، دستورالعمل زیر را بخوانید:

در ادامه توضیح خواهیم داد که این سیستم چگونه این کار را می‌کند، اما ابتدا برخی از شخصیت‌های اصلی سیستم ایمنی را معرفی خواهیم کرد.

همیشه باید قبل از این که هرگونه تغییر قابل‌توجهی را در رژیم غذایی یا مصرف دارو اعمال کنید با پزشک آیا بیماری خود ایمنی درمان میشود مشورت کنید.

محتوای این مقاله صرفا برای افزایش آگاهی شماست. قبل از هرگونه اقدام، جهت درمان از پزشکان دکترتو مشاوره بگیرید.

گلوکز، قندی است که بیشترین استفاده را در بدن دارد، قند فروکتوز در میو ه ها و لاکتوز در شیر است که بعد از استفاده در بدن به گلوکوز تبدیل شده و در آخر به انرژی تبدیل می شود .

در سیستم ایمنی بدن انسان سه نوع مکانیسم ایمنی وجود دارد: ایمنی ذاتی، ایمنی اکتسابی و ایمنی انفعالی

Report this page